Deze site in het Nederlands This site in English

AGS-Recherchediensten

Als justitieel erkend bureau wordt AGS-Recherchediensten zeer regelmatig ingeschakeld bij diefstal en vermissing van lading. Het justitieel apparaat richt zich voornamelijk op het opsporen en vervolgen van de daders. Verzekeringsmaatschappijen kijken vooral of ze wel of niet moeten uitbetalen. AGS-Recherchediensten richt zich tenslotte met name op het vraagstuk wat er nu is fout gegaan. Vervolgens stellen wij een protocollenprogramma op om herhaling te voorkomen.

Deze adviserende rol op het gebied van de internationale transport en logistiek kan AGS-Recherchediensten ook op voorhand voor u uitvoeren. Middels een Internal Security Audit (ISA) wordt uw bedrijf geheel doorgelicht. Tijdens de ISA worden de ISO 9000 t/m 9004 kwaliteitsnormen als leidraad gehanteerd. De gecertificeerde specialisten van AGS-Recherchediensten lopen op deze manier alle vormen van beveiliging binnen uw bedrijf na. Het rapport en eventuele certificering kunt u gebruiken ter voorbereiding op ISO 28000/28001, de nieuwe internationale beveiligingsnormering. Wij ondersteunen en begeleiden u hier graag bij.

AGS-Recherchediensten ondersteunt uw bedrijf ook in het behalen van de bekende TAPA-certificering (TAPA staat voor Transported Asset Protection Association). Het zogenaamde FSR-certificaat houdt in Freight Security Requirements en behandelt alle beveiliging in en rond uw magazijnen. Vervolgens kan AGS-Recherchediensten uw bedrijf ook ondersteunen in Truck Security Requirements, waarbij voornamelijk wordt gekeken naar de beveiliging van het transport.

Daarnaast specialiseert AGS-Recherchediensten zich op pre-employment screening voor de sectoren transport, logistiek en distributie. Hiermee spelen we in op de groeiende behoefte aan een officieel en effectief proces om de achtergrond van potentiĆ«le medewerkers te onderzoeken. Ondanks de strenge beperkingen die door de wet- en regelgeving worden opgelegd, biedt AGS-Recherchediensten werkgevers een unieke mogelijkheid om kwalitatief hoogwaardige medewerkers professioneel te screenen middels een antecedentenonderzoek, vóór de indiensttreding. Vanzelfsprekend respecteert AGS-Recherchediensten de geldende voorwaarden volgens de Wet Beschermingpersoonsgegevens (WPB).

Bezoek onze website:
www.ags-recherchediensten.nl

AGS Recherchediensten
AGS recherche diensten
u zoekt wij onderzoeken