Deze site in het Nederlands This site in English

European Security Monitoring Centre

ESMC is een Full Service Solutions Provider op het gebied van mobiele datatoepassingen. ESMC heeft zich gespecialiseerd in het actief en passief monitoren van diefstalgevoelige en/of waardevolle transporten en producten, vanaf het laadadres tot aan de uiteindelijke bestemming, waar dan ook in Europa of Rusland/CIS. ESMC is inmiddels uitgegroeid tot één van de toonaangevende en meest innovatieve - door het Ministerie van Justitie gecertificeerde - internationale meldkamers van Europa.

Diverse verzekeringsmaatschappijen, logistieke dienstverleners, vervoerders, leasemaatschappijen en producenten van met name consumentenelektronica, hi-tech en farmaceutische producten hebben gekozen voor ESMC als huisleverancier van GPS tracking & tracing-systemen en de daaraan gerelateerde diensten waaronder elektronische escorts. Deze diensten voldoen aan de hoogste internationale eisen en zijn uitgebreid getest en akkoord bevonden door 's werelds grootste logistieke organisaties en verzekeraars.

ESMC onderscheidt zich op de logistieke securitymarkt door de toepassing van uiterst innovatieve producten en diensten en een hoogstaande kwaliteit tegen zeer gunstige tarieven.

Bezoek onze website:
www.esmc.eu

European Security Monitoring Centre AGS
ESMC European Security Monitoring Centre
The tracking and tracing company