Deze site in het Nederlands This site in English

SecuTrans Logistics

In deze tijd is snel en veilig vervoer van een product van essentieel belang. Zaken doen komt aan op snelheid en flexibiliteit terwijl beveiliging van uw producten een steeds prominentere rol gaat spelen.

Eén telefoontje en het transport van uw waardevolle pakket, vertrouwelijke documenten, pallet of andere industriële goederen is direct ingepland. SecuTrans Europe is een transportbedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het verzorgen van nationale en internationale sneltransporten door geheel Europa. Met exact op uw wensen en behoeften toegesneden logistiek en in overeenstemming met de TAPA TSR-beveiligingscriteria.

SecuTrans Europe beschikt over een team van zeer gemotiveerde medewerkers, een zwaar beveiligd logistiek centrum en een fors wagenpark voorzien van de laatste GPS Tracking & Tracing-technologie alsmede op afstand te openen laaddeuren, om te zorgen voor een optimaal beveiligd transport. SecuTrans Europe staat inmiddels in bekend als de expert in het veilig transporteren van diefstalgevoelige lading.

SecuTrans Europe staat inmiddels in bekend als de expert in het veilig transporteren van diefstalgevoelige lading.

Uw partner op het gebied van vervoer van waardevolle ladingBezoek onze website:
www.secutrans.nl

SecuTrans
Secutrans Logistics
secured transportation all over europe